​​1​4 jaar geleden genas Medicinale wietolie Rick Simpson​ van kanker, Hij ​​heeft ​meer dan 5000 patiënten ​​​in Canada ge​holpen

medicinale wietolie rick simpson medicijn tegen kanker
Rick Simpson met zijn ‘hempoil’

Medicinale wietolie ​heeft gebruikers al veel verlichting gegeven. Resul​aat bij pijn, tumoren​, mensen met C.O.P.D krijgen weer kracht en voelen zich sterker. MS, Reuma, Diabetes​…​​RSO werkt tegen slaapproblemen, ontstekingen en helpt met afvallen. Zelfs op gezond gewicht komen kan met wietolie​. ​Tegen misselijkheid bij chemo of medicijnen kan het ​helpen. Bij brandwonden of littekens werkt het erg snel, brandt je je per ongeluk? “..smeer direct olie (met THC) op de wond en tel maar hoeveel seconden het duurt voor dat de pijn weg is.”

Herontdekking van medicinale wietolie

Rick Simpson is de uitvinder of eigenlijk de herontdekker van wietolie of Hemp oil zoals hij dat zelf noemt. “W​eed, cannabis en marihuana”​. Termen die volgens ​Simpson een negatieve lading hebben.​ ​​Anti-cannabis propaganda, Die door de medische industrie de wereld in geholpen. De industrie he​eft ​weinig goeds voor met de gezondheid van patiënten ​en zijn ​juist uit op ​winst. Ziekte ​is een handel ​waar ve​el geld mee wordt verdiend.

​Wil je het helemaal zelf leren ​doen? ​Check de cursus wietolie maken. ​Zo maak je echte wietolie met voldoende THC erin.

Rick Simpson cannabisolie met E-smoker
Rick test medicinale cannabisolie in een E-Smoker (vaporizer)

“The cure” ofwel het medicijn tegen talloze ziekten en kwalen is volgens Rick simpson THC olie, een zo puur mogelijk cannabis extract gemaakt van wiettoppen van de hennepplant. Met hennep bedoeld Rick THC houdende cannabis ​planten. van ​de soort “Cannabis Indica“.

​D​it type wiet ​geeft een stoned effect op het lichaam en geest. Sativa soorten zoals Haze zijn minder geschikt voor orale inname omdat ​ze een sterke high ​kunnen geven. ​

​Iets waar​ niet alle ​medicinale gebruikers ​op zitten te wachten. ​​Er zijn wel positieve resultaten, waaronder genezing van kanker ​met olie van​ de “​​Amnesia Haze”. ​​Meer onderzoek naar de medicinale werking van ​​Cannabinoïden gaat ​nieuwe kennis opleveren in de toekomst. Zeker omdat er nog meer cannabinoïden ​zijn zoals CBN, CBG en THCV.

​Flesjes CBD olie kent iedereen wel ondertussen, veel mensen met reuma of artrose en pijnklachten hebben het in huis. THC olie is op dit moment niet te koop. Officieel mag het van de opiumwet niet omdat wietolie met meer dan 0,2% THC als drugs wordt gezien. Op tv​ weten ze nu ook van wietolie en hoeveel mensen het gebruiken. Sterker nog, in het programma Radar heeft een test gedaan op flesjes CBD-olie, die dus in de winkel aangeschaft zijn.

​Rick Simpson’s wietolie recept voor het maken van originele RSO

De Rick Simpson hemp oil methode: RSO is het recept dat Rick al jaren gebruikt en heeft hiermee duizenden ​zieke mensen genezen. In de periode dat hij in Canada woonde zijn dat er volgens eigen zeggen zo’n 5000 patiënten geweest afkomstig uit alle lagen van de bevolking.​

​​De video “Run from the cure” is een uitgebreide verfilming over het werk van Rick simpson

Je ziet de prachtige resultaten en hoort opmerkelijke verhalen. Verklaringen van bekenden en mensen die genezen zijn van kanker en MS komen aan bod in de film. Ook kun je met eigen ogen zien hoe de medische industrie heeft gereageerd op zijn acties. wil je Rick Simpson’s film Run from the cure zien? Kijk de originele Nederlands ondertitelde Video:

 

 

​​​Nieuws o​mtrent ​Cannabinoïden en ​projecten van Rick Simpson

Naast zijn website, film en boek heeft Rick samen met Mike Wise aangekondigd dat er zeer binnenkort een nieuwe film uit komt. Hij is onder andere in Marokko geweest om daar de cannabis plantages te bezoeken in het Riff-gebergte.

De connectie met een Coffeeshop/Stichting eigenaar uit Zuid-Holland heeft er toe geleid dat dit bezoek mogelijk werd gemaakt. In de toekomst staan er interessante projecten op de lijst die de aandacht verdienen. Hij werkt samen met de stichting die medicinale wietolie verstrekt aan hun leden.

De stichting Stay Healthy Stay Natural vind je hier: https://snsh.eu Nieuws omtrent deze film en projecten van Rick Simpson en Mike Wise zullen worden vermeld op deze site zodat ook jij op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: