Review: zaden van wietzadenshop.nl

wietzadenshop.nl

We testen een aantal mooie soortjes van deze (online)zadenbank gelegen in Groningen. ruim assortiment van feminized zaden en autoflower soorten. Vers en vacuum verpakt.
De bestelling bij wietzadenshop.nl: Green nuggets seeds. Strains: Underdawk kush, Bruce Banner, Candy Glue en Gorilla Glue zaden.

Ondanks dat er veel bekende en minder bekende zadenwinkels online te vinden zijn leert de ervaring dat dit niet altijd betekent dat je zaden van goede kwaliteit koopt. Uiteindelijk het is wachten om te zien of het je een paar sterke planten oplevert.

Nadat de spoedige verzending van de bestelling aan is gekomen, wordt bij het bekijken van de soortjes (die overigens netjes vacuum verpakt zijn) snel duidelijk dat de zaden er mooi en rijp uitzien. Dikke donkerbruine zaadjes die zeker gaan ontkiemen..

Je kunt hier onmogelijk de fout mee ingaan als je je aan de voorschriften houd en de kiem-methode toepast waar je al eerder succes mee had.

Heb je nog niet eerder gekiemd dan kun je de zaadjes in een glas water doen en op uit het licht houden. Na enkele dagen moet een wit wortelpuntje te zien zijn. Dan kun je ze er voorzichtig uithalen en 1cm diep in de aarde stoppen.

Weer een paar dagen later komt het plantje ineens boven de grond, dus het is aardig simpel.

 

goede kwaliteit wietzaden
De zaden zien er vers en levensvatbaar uit.

We hebben er voor gekozen om 5 stuks Gorilla glue zaden te ontkiemen en beginnen met klaar maken van ons kiemkastje. Normaal gesproken kunnen ze dan onder TL licht rustig opkomen maar vanwege het goede weer en voldoende zonlicht is het ook achter het raam te doen. Wel zorgen we ervoor dat het kastje niet in direct in de zon staat en zo ongewenste uitdroging van het medium te voorkomen.

Verder zorgen we voor een beetje gezond geduld en hoef je verder even niets te doen, dus niet stiekem kijken of er al iets onder de grond gebeurt…

 

Een pakje Gorilla Glue zaadjes

In de komende periode zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen daarom is het goed om de site regelmatig even te checken. Ook als je leerzame kweektips en trucs niet wilt missen of gewoon nieuwsgierig bent geworden naar het resultaat. Wij willen hierbij de winkel wietzadenshop.nl bedanken voor het beschikbaar stellen van testmateriaal en hun snelle response.

 

Binnenkort: Deel nr.1 van de opkweek!

  • juli 18, 2018

ricksimpson

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: