​”…Waarom je ​GEEN medicinale wietolie ​zou moeten ​maken voor je de ​volgende 3 stappen ​hebt gelezen​”

De cursus wietolie maken gaat dieper in op extractiemethoden en de werking van ​THC olie. Hoe je de beste kwaliteit en de hoogste opbrengst uit het proces haalt hangt af van het gebruikte materiaal zoals wiettoppen of knipafval(geknipt blad). ​​​​

​In deze cursus ontdek je hoe je thuis makkelijk zelf medicinale ​wietolie ​kunt maken. ​Wil je niks van je kostbare olie verliezen? ​Volg deze 3 stappen methode ​en maak je eigen medicijn​.  ​

Er bestaan een paar ​​veilige oplosm​iddelen om ​krachtige RSO olie te ​winnen uit je wiet​. I​n de cursus zal ik je ​helpen met gratis tips, de juiste ​​alcohol te vinden bij ​​goedkopere leveranciers. ​Ook producten om olie mee te maken zoals Hasjzeef zakken​, destillatie-hulpmiddelen​ en medicinale wietzaden van kwaliteit.

wiettoppen-thcwietolie maken puur

1. ​”…​Hoe ​je weet dat je wietolie zuiver is?​Door het zelf te maken vermijd je het risico op giftige olie​”

vervuilde wietolie

​Vervuilde wietolie: Het geconcentreerde residu van oplosmiddelen kan giftig zijn.

De stijgende interesse in wietolie en cannabis in het algemeen heeft de vraag naar olie doen groeien. Natuurlijk een mooie ontwikkeling omdat patiënten met jarenlange klachten van pijn en ziekte op het pad van medicinale wiet terecht zijn gekomen. De toegankelijkheid en de drempel om het te proberen zijn het taboe voorbij aan het gaan.

Helaas zijn er afgelopen jaren verkopers geweest die niet zo netjes met vaak ernstig zieke mensen zijn omgesprongen. ​Producenten boden vervuilde wietolie of CBDpasta aan en dupeerden daarmee talloze mensen. Niet alleen bewust slechte kwaliteit olie aanbieden is een probleem binnen de mediwiet community​.

Ook onkunde of gebrek aan kennis kunnen gevaar op leveren voor kopers. Een ander zorgelijke ontdekking is de vervuiling van cannabis met bestrijdingsmiddelen. Deze vaak chemische en giftige stoffen worden in illegale wietplantages op de planten gespoten om ongedierte en ziekten te verdrijven.

Koopt iemand deze wiet en maakt hij er daarna olie van dan kun je zeker zijn van een versterking van de giftigheid van het product, dit omdat het geconcentreerd is in de olie. Je weet nooit zeker wat je krijgt als je wietolie koopt zonder dat je het proces met je eigen ogen hebt kunnen zien!

​De veiliheid van CBDolie is getest door een test​groep van 4000 patiënten. ​Zie meer over de uitzending ​van Tros Radar​.

2. Welke extractiemethoden kun je gebruiken ​om ​wietolie te maken?

thcolie met ethyl-alcohol

​thc-olie met zuivere alcohol, je gebruikt 96% puur om de thc van het knipafval of topjes af te spoelen.

 • Wietolie maken met alcohol of zonder alcohol. Gebruik het liefst ethylalcohol 96% geschikt voor consumptie.
 • ​Extractie van de THC  met gas, butaangas of Co2. Bij het gebruik van aanstekergas opletten met verontreiniging.
 • Wietolie oplossen in olijfolie. Laat de cannabidoiden intrekken door de olie te verwarmen. Best te maken met bio olijfolie.

​3.​​ “Volg ​de Online cursus zelf wietolie maken voor patiënten…”

De​ online cursus wietolie maken is bedoeld voor patiënten en cannabis strijders in Nederland. In de handleiding staat stap voor stap beschreven hoe jij ook ​werkzame wietolie van topkwaliteit kunt maken. Wapen je tegen onbetrouwbare verkopers die uit zijn op je geld. Dan nog de vreselijke verhalen van gedupeerde patiënten die olie van discutabele kwaliteit kochten en je weet dat de enige optie om zeker te zijn van een ​effectief werkende ​Rick Simpson olie. Wil je zelf wiet olie maken zonder de cursus te volgen?

Download ​The Rick​ Simpson​ story ​E-book en je helpt mee deze site ​verder te ​ontwikkelen​…

​​​

Bedankt voor de waardevolle tips. Ik heb The Rick Simpson Story gedownload, ​​geen verzendkosten en je kan direct het boek lezen!

​​Peter de Boer, Grootebroek- Noord-Holland

the rick simpson story

​Download het E-book,The Rick Simpson story

Bekijk op bol.com

We beginnen ​de onderstaande benodigdheden ​te vinden.Misschien heb je al een paar dingen in huis, de rest zul je moeten kopen maar je gaat er straks nog vaker gebruik van maken als je weer olie nodig hebt.

Je kunt ​ook zelf ​CBDolie​ maken. Maar het is ​de THC wat Rick Simpson gebruikte om pati​ënten te genezen. ​CBD(​Cannabidiol) heeft z’n medicinale toepassingen maa​r zonder pure THColie erbij te mengen heeft het niet de kracht die het zou kunnen hebben. 

Hier het lijstje met spullen:

 • 1​Wiet, dat kunnen toppen zijn, knipafval (gruis).
 • 2​Een simpele rijstkoker.
 • 31 liter alcohol 96%, per 100 gram wiet gebruik je 1L alcohol.
 • 4​twee of meer koffiefilter houders.
 • 5​​vier koffiefilters (je gebruikt dubbele om lekken te voorkomen.
 • 6​​​twee glazen potten van 1 liter inhoud (hier gaan de filterhouders op)
 • 7​​​​twee kleine of grote soeppannen)
 • 8​​​​​Een gewone (rvs) keukenzeef.
 • 9​​​​​Een klein rvs kommetje of bekertje.
Related Posts
No related posts for this content

ricksimpson

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: